Krepšelis
Susisiekite

Skambinkite

8 37 3541730
8 686 55774

Rašykite

info@jusena.lt

Septyni laimės sėkmės Dievai

12,90 €
61584
37 vnt.

Septyni laimės arba sėkmės Dievai (Šičifukudžin) - yra grupė dievybių iš Japonijos, Indijos ir Kinijos. Yra manoma, kad jie suteikia gerą lemtį arba sėkmę. Šių dievų grupės garbinimas yra žinomas taip pat dėl skaičiaus septyni svarbos Japonijos kultūroje, kuris yra geros lemties simbolis. Matmenys: stovelio - 28.7*4cm, aukštis - 4.5cm, aukščiausios statulėlės aukštis - 9cm, 4*4cm.

7 Dievai: Ebisu (Japonijos), Daikokuten (Indijos), Bišamonten (Indijos),  Bendzaiten (Indijos),  Fukurokudžiu (Kinijos), Džiurodžin (Kinijos) ir Hotei (Kinijos).

Kiekis

  Prekių pristatymas

Greitas ir patogus prekių pristatymas visoje Lietuvoje (NEMOKAMAS nuo 50 EUR!)

  Prekių grąžinimas

Netiko prekė? Jokių problemų. Esame patikimi ir lankstūs.

  Privatumo politika

Pirkti pas mus saugu ir patikima!

Aprašymas

7 Dievai: Ebisu (Japonijos), Bišamonten (Indijos), Hotei (Kinijos), Fukurokudžiu (Kinijos), Daikokuten (Indijos), Bendzaiten (Indijos) ir Džiurodžin (Kinijos).

Ebisu (Japonijos) - yra sėkmės, laivybos, žvejybos ir prekybos dievas, turto ir verslo gerovės dievas. Javų  ir maisto gausos dievas. Jis yra žvejų globėjas ir  vaizduojamas su tipiška žvejo skrybėle, meškere, o dešinėje rankoje su raudona žuvimi. Žuvis simbolizuoja maisto patiekalų gausą. Ebisu taip pat simbolizuoja atvirumo vertybę.

Daikokuten (Indijos) - yra prekybos ir klestėjimo dievas. Jis turi ir kitų savybių, kurios taip pat buvo pritaikytos jam kaip virėjų, ūkininkų, bankininkų ir javų globėjas. Įdomu tai, kad jis buvo ir demonų medžiotojas. Šis dievas vaizduojamas su šypsena, turintis mažas kojas ir dėvintis kepurę ant galvos. Jis yra paprastai vaizduojamas su maišu pilnu gerybių, stovintis ant dviejų ryšulių ryžių. 

Bišamonten (Indijos) - yra karių dievas, likimo dievas, taip pat susijęs su orumu ir valdžia. Jis yra  tų, kurie laikosi taisyklių gynėjas. Jis vaizduojamas stovintis ant dviejų demonų, apsirengus šarvais ir šalmu. Nešantis  Pagoda vienoje rankoje, kitoje ginklą, kad kovotų su piktomis dvasiomis. Jis taip pat yra žinomas kaip gynybos nuo blogio dievas. Simbolizuoja demonų pralaimėjimą ir orumą.

Bendzaiten (Indijos) - ji yra vienintelė moteris iš visų septynių laimės dievų, jai buvo suteiktas grožio, talento, muzikos savybės. Ji vaizduojama kaip graži, protinga moteris, apsirengusi kinišką suknelę, ji neša su savimi Bivą-Japonijos tradicinį muzikos instrumentą. Ją paprastai lydi balta gyvatė. Ji yra menininkų, rašytojų, šokėjų, geišų globėja. Ji simbolizuoja džiaugsmo vertybes.

Fukurokudžiu (Kinijos) - Jis yra išminties, sėkmės, ilgaamžiškumo, gerovės ir laimės dievas. Be to, jis yra vienintelis dievas, kuris turėjo galią prikelti mirusius žmones. Vaizduojamas su ilgais ūsais ir didele ištįsusia kakta, dėvintis įvairius tradicinius kinų kostiumus. Jis paprastai nešasi lazdą vienoje rankoje, o kitoje raštų ritinį, kurioje rašo apie pasaulį. Jį dažniausiai lydi varna, vėžlys ar stirna, gyvūnai dažnai simbolizuoja ilgą gyvenimą Japonijos kultūroje. Jam taip pat patinka žaisti šachmatais, dėl to jis laikomas kaip šachmatininkų globėjas.

Džiurodžin (Kinijos) - yra ilgaamžiškumo ir senatvės dievas. Jis vaizduojamas kaip senolis, laikantis lazdą su pririštu ritiniu, su ilga balta barzda, dėvintis kepurę, joja ant elnio jį taip pat lydi gervė ir vėžlys, kaip ilgaamžiškumo ir artimumo simboliai.

Hotei (Kinijos) - yra likimo dievas, vaikų saugotojas, šventųjų ir barmenų globėjas, taip pat populiarumo dievas. Jis vaizduojamas kaip storas, besišypsantis, plikas vyras. Kinų manymu Hotei yra gausybės ir laimės, džiaugsmo dievas. Jis taip pat žinomas kaip „Besišypsantis Buda“. Hotei simbolizuoja džiaugsmą, laimę.

Atsiliepimai

Panašios prekės (20)

Svetainėje naudojami slapukai, kurie padeda užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę. Toliau naudodamiesi mūsų svetaine, jūs sutinkate su mūsų slapukais ir privatumo politika.