Krepšelis
Susisiekite

Skambinkite

8 37 3541730
8 686 55774

Rašykite

info@jusena.lt

  • Nauja
    Lėkštė užkandžiams Carmani G. Klimt (D29 H3) 1
    Lėkštė užkandžiams Carmani G. Klimt (D29 H3) 2
    Lėkštė užkandžiams Carmani G. Klimt (D29 H3) 3
    Lėkštė užkandžiams Carmani G. Klimt (D29 H3) 4

Lėkštė užkandžiams Carmani G. Klimt (D29 H3)

15,50 €
N1681
2 vnt.

Stiklinė lėkštė užkandžiams Carmani 198-8061 iš Gustav Klimt kolekcijos. Gaminys dekoruotas 3 populiariausiais šio menininko paveikslais – “Expectation”, “The Kisss” ir “Adele Bloch-Bauer”. Matmenys: skersmuo - 29cm, aukštis - 3cm.

Kiekis

  Prekių pristatymas

Greitas ir patogus prekių pristatymas visoje Lietuvoje (NEMOKAMAS nuo 50 EUR!)

  Prekių grąžinimas

Netiko prekė? Jokių problemų. Esame patikimi ir lankstūs.

  Privatumo politika

Pirkti pas mus saugu ir patikima!

Aprašymas

Gustavo Klimto pristatinėti nereikia, jo unikalus eskizas, spalva ir dizainas daro jį vienu charakteringiausiu ir atpažįstamiausiu tapybos menininku. Klimtas kūrė kūrinius, kurie džiugina ir įkvepia iki šiol. Kiekvienas turi galimybę pasisemti iš jo darbų ir turėti išskirtinių dalykų savo namuose. Tereikia įsigyti bent vieną daiktą iš kolekcijos, kurioje pavaizduoti žinomo menininko darbai. Tobula idėja dovanai.

Atsiliepimai

Jums taip pat gali patikti

Panašios prekės (20)

Dekoratyvinis indas (14x8.5 cm)

9,50 €
72 vnt.

Stiklinis indas su dangteliu, rifliuotas, rožinės spalvos, dekoruotas aukso spalvos elementais. Matmenys: skersmuo - 8.5cm, aukštis - 14cm.

 Dėl skirtingų kompiuterių monitorių bei telefonų ekranų raiškos nustatymų, skirtinguose kompiuteriuose, telefonuose ar kituose įrenginiuose prekės spalva gali skirtis, t.y. neatitikti realybėje esančios prekės spalvos.

Svetainėje naudojami slapukai, kurie padeda užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę. Toliau naudodamiesi mūsų svetaine, jūs sutinkate su mūsų slapukais ir privatumo politika.