Krepšelis
Susisiekite

Skambinkite

8 37 3541730
8 686 55774

Rašykite

info@jusena.lt

Žvakė aromatinė Bispol Forest Fruits (20val)

3,90 €
Z0613
23 vnt.

Aromatinė žvakė stikliniame inde Bispol "Forest fruits" - miško uogų kvapo. Degimo laikas apie 20h. Skersmuo - 7cm, aukštis - 8cm.

Kiekis

  Prekių pristatymas

Greitas ir patogus prekių pristatymas visoje Lietuvoje (NEMOKAMAS nuo 50 EUR!)

  Prekių grąžinimas

Netiko prekė? Jokių problemų. Esame patikimi ir lankstūs.

  Privatumo politika

Pirkti pas mus saugu ir patikima!

Atsiliepimai

Panašios prekės (20)

1 vnt.

Aromatinė žvakė Bispol Calm iš Valpe kolekcijos su dviem dagtimis. “Calm” aromate susipina kreminio kokoso, šviežio bambuko ir sandalmedžio natos, pastebimos ir saldžiųjų apelsinų žiedų ir auksinio gintaro natos. Šis kavapas užburs ir suteiks malonumą rafinuotų aromatų mėgėjams. Matmenys: skersmuo – 10cm, aukštis – 10cm, degimo laikas – 40val.

Žvakė aromatinė (11 cm)

7,90 €
3 vnt.

Aromatinė žvakė, "Gingerbread" – ką tik iškeptų meduolių aromatas ir subtilios cinamono bei prieskonių natos. Stiklinis indelis, žalios spalvos 1 dagtis. Matmenys: 6.5*6.5cm, H11cm. Vaško svoris 60g, svoris kartu su indeliu 120g.

6 vnt.

Aromatinės žvakės Bartek "Golden Marble" - rafinuotas, prabangus citrusinių vaisių ir juodųjų serbentų aromatas, sujungtas su rožių žiedlapių, žibuoklių ir magnolijų subtilumu; ir "Antico Marble" - pelargonijos, jazminai, pačiuliai, mediena, vanilės esencija ir tonka pupelės. Matmenys: skersmuo - 8cm, aukštis - 9cm, degimo laikas apie 30 val.

1 vnt.

Aromatinė žvakė Bispol Dream iš Valpe kolekcijos su dviem dagtimis. “Dream” gaivus aromatas – harmoningas žaliosios bergamotės ir sultingos citrinos natų derinys, apipintas sandalmedžio šiluma ir muskuso subtilumu. Šis kavapas užburs ir suteiks malonumą rafinuotų aromatų mėgėjams. Matmenys: skersmuo – 10cm, aukštis – 10cm, degimo laikas – 40val.

Svetainėje naudojami slapukai, kurie padeda užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę. Toliau naudodamiesi mūsų svetaine, jūs sutinkate su mūsų slapukais ir privatumo politika.